Forside
Ydelser
Kunder
Om L-H Data
In English
 

Lidt om L-H Data

L-H Data er et softwarehus der blev startet i 1981 af mig, Hans Larsen-Holst. Jeg løser selv opgaverne. Ved større projekter samarbejder jeg med kolleger og forretningsforbindelser.

Jeg er uddannet datalog ved Københavns Universitet, kombineret med HD i Organisation. Jeg er desuden exam.esl (edb-sikkerhedsleder). Da viden indenfor IT-verdenen hurtigt forældes, bruger jeg en del tid på efteruddannelse.

Før jeg blev selvstændig, arbejdede jeg med systemsoftware, bl.a. hos Christian Rovsing A/S. Siden 1985 har jeg mest arbejdet med PC-baserede systemer, fortrinsvis baseret på Microsoft programmer.

Jeg anvender standardprogrammeringsværktøjer og integrerer f.eks. Lotus Domino-databaser med Microsoft Office, Navision C5 og Outlook. Til dannelse af hjemmesider benyttes de værktøjer som er passende for den konkrete opgave.

Jeg gør meget ud af at lave systemerne brugervenlige og driftssikre. Jeg foretrækker "prototyping" metoden hvor brugerne hurtigt præsenteres for en løsning med begrænset funktionalitet. Denne løsning forfines i et antal omgange, indtil det ønskede resultat opnås. Metoden har den fordel at der hurtigt kommer feed-back fra brugerne og at de enkelte opgaver prioriteres korrekt.

Kontakt mig, hvis jeg kan hjælpe med at løse dit problem.

Hans Larsen-Holst

© 2004-2019 L-H Data


L-H Data • Granbakken 8 • 4070 Kirke Hyllinge • Telefon 3054 3400 •